haberler

Çikolata Hazırlama Etkinliğine Katıldık

28 Ekim 2025 tarihinde, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Neslihan SARUHAN GÜLER, Arş. Gör. Elif ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz, KTÜ Sürekli Eğitim Merkezi ve Lokma Tatlı Dünyası iş birliğiyle düzenlenen ‘’Çikolata Hazırlama Eğitimi’’ etkinliğine katıldılar.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, çikolatanın tarihçesi, üretim aşamaları, temperleme teknikleri ve el yapımı çikolata çeşitlerinin hazırlanışı hakkında uygulamalı bilgiler edindiler. Teorik bilginin pratiğe dönüştüğü bu keyifli etkinlikte öğrencilerimiz hem el becerilerini geliştirme hem de beslenme bilimi perspektifinden çikolata üretimini gözlemleme fırsatı buldular.

Bölümümüz, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve deneyimlerini artırmaya yönelik bu tür etkinlikleri desteklemeye ve iş birliklerine devam edecektir.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezine ve Lokma Tatlı Dünyası ekibine teşekkür ederiz.


30 Ekim 2025