KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulumuzda Gazaltı Kaynak Eğitimi Başladı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen "Doğu Karadeniz Bölgesinde Gemi İnşaa ve İmalat Sanayinde İstihdamı Arttırmaya Yönelik Gazaltı Kaynak Eğitimi" projesi kapsamında Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokuluzda Gazaltı Kaynak Eğitimi 2-20 Eylül tarihleri arasında haftada 4 gün olmak üzere toplam 12 gün (96 saat) olarak başlamıştır.

Kursiyerler pratik eğitimin yanı sıra teorik eğitim de almaktatır. Teorik eğitim Öğr. Gör. Dr. Umut Yaşar UZUNALİ tarafından, pratik eğitim ise Kaynak Eğitmeni Ali Rıza YILMAZ tarafından verilmektedir. Eğitim sonunda kursiyerlere KTÜ onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Kursiyerlerimize başarılar dileriz. 04.09.2024

Sürmene Abdullah Kanca MYO Yönetimi