2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptıran Fakültemiz Dönem 1 öğrencilerine yönelik oryantasyon programı Dekanımız Prof. Dr. Tamer TAŞDEMİR, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Mehmet KORKMAZ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Davut ÇELİK, Fakülte Sekreteri İsrafil BİLİCİ ayrıca öğrenci işleri birimi görevlileri Pirağa KÜÇÜK ve Yeşim AYDIN’ın katılım ve sunumları ile gerçekleştirildi. Yapılan oryantasyon programında lisans eğitimine öğrencilerimizin tabi olduğu yönetmelik, eğitim-öğretim faaliyetleri, sunulan sağlık hizmetleri, Üniversite ve Fakültemizde bulunan öğrenci kulüp/dernek/öğrenci dergisi, kampüs yerleşkesindeki sunulan olanaklar (kütüphane, spor alanları, yüzme havuzu, beslenme imkanları, psikolojik destek vb.) hakkında bilgilendirmeler düzenlendi.

12 Eylül 2024