etkinlikler

YAEM 2024 "Afet Yönetimi"

43. YA/EM Ulusal Kongresi’ne Davet

Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YA/EM) 43. Ulusal Kongresi, 2-4 Ekim 2024 tarihlerinde üniversitemizde gerçekleştirilecektir. Bu yılki kongrenin ana teması "Afet Yönetiminde YA/EM" olup, afet risk yönetimi, kriz yönetimi ve insani yardım tedarik zinciri gibi kritik konular ele alınacaktır.

Kongrede, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış akademisyenlerin yer aldığı özel oturumlar, alanında uzman kişilerce verilecek dersler ve paneller yer alacaktır. Kongre boyunca sunulacak bildiriler, afet yönetimi alanında güncel gelişmelerin ve çalışmaların tartışılacağı önemli bir platform sunacaktır.

Kongre Düzenleme Kurulu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak, YA/EM 2024’ün en iyi YA/EM kongrelerinden biri olarak zihinlerde kalacağına hem bilimsel hem de sosyal anlamda zengin bir etkileşime ev sahipliği yapacağına inanarak, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği alanlarına ilgi duyan uygulayıcıları, akademisyenleri, öğrencileri ve diğer tüm paydaşları ülkemizin bu köklü mesleki ve bilimsel organizasyonunda ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak sizleri Trabzon'da ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

YA/EM 2024 Kongre Düzenleme Kurulu

Kongre programı ve detaylar için www.yaem2024.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Prof. Dr. Osman Turan Kongre M