YAEM 2024 Kongresi'nin Ders Oturumları Belli Oldu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü olarak ev sahipliğini yaptığımız YAEM 2024 kongresi için birbirinden değerli akademisyenlerin katkılarıyla ders oturumlarını gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz.

Grup Karar Verme;
Bu oturumda, Prof. Dr. Özgür Kabak (İstanbul Teknik Üniversitesi), çeşitli grup karar verme problemlerini ve bu problemleri çözmek için kullanılan yöntemleri tanıtacak. Süreç odaklı yöntemler, sosyal seçim fonksiyonları ve çok ölçütlü grup karar verme yaklaşımları hakkında genel bilgiler sunulacak.
Tarih: 03 Ekim 2024
Saat: 09:00 - 10:00

Yüklemeli Araç Rotalama Problemi;
Doç. Dr. Vildan Özkır (Yıldız Teknik Üniversitesi) bu derste, yüklemeli araç rotalama probleminin çeşitleri, çözüm yöntemleri, mevcut uygulama alanları ve yenilikçi araştırma alanları hakkında detaylı bilgi verecek.
Tarih: 03 Ekim 2024
Saat: 10:15 - 11:15

Şebeke Engelleme Problemi ve Temel Uygulamaları;
Doç. Dr. Gökhan Özçelik (Karadeniz Teknik Üniversitesi) tarafından gerçekleştirilecek bu oturumda, şebeke güvenliği, dayanıklılığı ve optimizasyonu konularında katılımcılara şebeke engelleme problemi ve temel uygulamaları hakkında bilgi kazandırılması amaçlanıyor.
Tarih: 04 Ekim 2024
Saat: 09:00 - 10:20