duyurular

Eylül

Genel Jimnastik ve Hareket Eğitimi Ön Kayıtları Başladı.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Programın Amacı

Genel jimnastik ve hareket eğitimi, çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla eğitsel oyun programları ile birleştirilen kapsamlı bir öğrenme sürecidir. Bu eğitim, çocuklara sadece fiziksel beceriler kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunur.

Program sonunda çocuklar, paylaşma, işbirliği yapma ve ekip çalışması gibi sosyal kavramları pekiştirirler. Sınıf içinde sorumluluk almayı ve birlikte hareket etmenin önemini öğrenirler. Bunun yanı sıra, sabırlı olma, bekleme ve saygı duyma gibi kendini kontrol edebilme becerileri geliştirirler.

Eğitim süreci, çocukların problem çözme ve liderlik becerilerini destekleyerek, karşılaştıkları zorluklara yapıcı çözümler üretmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda, dürtü kontrolü ve agresif davranışları yönetme konusunda da çocuklara rehberlik eder. Böylece, çocuklar hem bireysel gelişimlerini sürdürürken, hem de sosyal çevrelerinde daha uyumlu ve saygılı bireyler haline gelirler.

Program İçeriği

Katılım Belgesi

Genel Jimnastik ve Hareket Eğitimi sonunda, tüm katılımcılara gösterdikleri çaba ve katılımlarını belgelemek amacıyla katılım belgesi verilecektir. Bu belgeler, eğitim süresince edindikleri bilgi ve becerileri tanımlayan, onların başarılarını ve gelişimlerini takdir eden önemli birer hatıra olacaktır. Katılım belgesi, çocukların gelecekteki eğitim ve kariyer yolculuklarında bir motivasyon kaynağı olmayı hedeflemektedir.

Eğitim Tarihi, Süresi ve Yeri

Kamp Takvimi ve Programı

Genel Jimnastik ve Hareket Eğitimi, Ekim-Kasım-Aralık aylarında Cumartesi ve Pazar günleri her bir grup için 2'şer saatlik zaman dilimlerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim, 12 hafta sürecektir. Gruplar için saatler aşağıdaki tablodaki gibi olacaktır.

Eğitim Tarihleri: 05 Ekim-22 Aralık 2024

Başlangıç Saati Bitiş Saati
1. Grup Cumartesi 10:00 12:00
2. Grup Cumartesi 13:00 15:00
3. Grup Pazar 10:00 12:00
4. Grup Pazar 13:00 15:00

Eğitim Yeri: Karedeniz Teknik Üniversitesi-Hasan Polat Beden Eğitimi ve Spor Merkezi

Başvuru ve Ödeme Bilgileri

Ön Kayıt

Ön Kayıt İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıt

Kesin Kayıt İçin Tıklayınız.

Not: Eğitim, her grup için 20 kişilik kontenjanla sınırlıdır. Her grup, en az 10 katılımcı ile başlayacaktır. Yeterli katılımcı sayısına ulaşılamadığı takdirde, katılımcılara alternatif saatler önerilecek; uygun bir saat bulunamaması durumunda ise kayıt iptal edilecektir. Lütfen kayıt işleminizi zamanında tamamlayınız.

Ücret ve Ödeme Bilgisi

Kurs ücreti 2000 TL'dir. Ödemeler ön kayıt işlemi tamamlandığında katılımcılarla paylaşılacaktır.

KTÜ SEM İletişim

Telefon: 0 462 377 18 10 - 0 462 377 87 39