Bilim ve Eğlence Kampı 2024 Temmuz Ayı Kursu Tamamlandı.

1 Temmuz'da başlayan Bilim ve Eğlence Kampı, her yaştan çocuğun katılımıyla 4 hafta süren yoğun temposuyla başarılı bir şekilde tamamlandı. Kamp 4 hafta sürdü ve her hafta 4 gün kamp etkinlikleri düzenlendi. Kamp sonunda çocuklara katılım belgesi verildi. Çeşitli yarışmalar sonucunda ödül kazanan çocuklara ödülleri takdim edildi. Çocuklar, oluşturdukları koro ile "Hayat Bayram Olsa" adlı şarkıyı söyleyerek performanslarını sergilediler. Kamp sonunda kapanış pastası kesildi ve velilere ile öğrencilere ikram edildi. Veliler ve öğrenciler, mutlu bir şekilde kamptan ayrıldılar. Veliler, kamp sürecinin çocukları ve kendileri tarafından çok beğenildiğini, çocuklarının çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

07 Ağustos 2024