ÖĞRENCİ
İDARİ
İLETİŞİM
Öğr. Gör. Dr. Mehtap ER KEMAL
Maçka Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Mehap ER KEMAL, "Tereyağında taklit ve tağşiş" ile ilgili haber ajansına açıklamalarda bulundu. İHA tarafından yapılan röportajda laboratuvar ortamı dışında taklit ve tağşişe uğramış tereyağını ayırt etmenin zorluğu, Türk Gıda Kodeksi'ne uygun hazırlanmış bir tereyağında olması gereken özellikler ve Trabzon’un Tonya ilçesinde üretilen coğrafi işaretli Tonya tereyağının önemi ve ayırt edici özellikleri ile ilgili önemli bilgiler veren Öğr. Gör. Dr. Mehtap ER KEMAL, tüketicilere kullanılan ürünlerle ilgili iyi bir etiket okuyucusu olunması gerektiğini belirtti.




31 Mayıs 2024
Öğr. Gör. Dr. Altan ÇETİN
26 Kasım 2025
Maçka Myo, Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi İşbirliği Protokolü
18 Kasım 2025
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oktay Yıldız Maçka Meslek Yüksekokulu Ziyareti
18 Kasım 2025
Dr. Öğr. Üyesi Fatma YAYLACI KARAHALİL
18 Kasım 2025